Filler en micro btx

Microbotox is een cosmetische microneedling ingreep die fijne lijntjes en rimpels kan verminderen, wat resulteert in een gladdere, jonger uitziende huid. De techniek kan ook de poriën verkleinen en olieproductie verminderen en het zweten in het gezicht verminderen.

De behandeling

Microbotox gebruikt micronaalden en een fusion van hyaluron met btxserum en wordt in een bredere verdeling over de gezicht ingesluisd, meestal in de T-zone. Bij traditionele Botox-behandelingen injecteren artsen Botox in de spierlaag. Maar mesobotox wordt niet in de spier geïnjecteerd.

Het wordt ingesluisd in de huid, wat resulteert in:

  • onmiddellijke gladheid van het gezicht
  • kleinere poriën
  • minder zweten

Net als bij traditionele Botox, zijn micobtx behandelingen niet permanent. Uw huid zal na 3 tot 6 maanden geleidelijk weer normaal worden, waarna de behandelingen indien gewenst herhaald moet worden. Het antirimpeleffect van Fusion-BTX toegepast na botox is driemaal zo hoog als alleen botox in het frontale gebied na 6 maanden en het vertraagde de terugkeer van expressielijnen in het kraaienpootjesgebied. Microneedling stimuleert de natuurlijke regeneratie- en genezingsprocessen van de huid, het bevordert de aanmaak van collageen, elastine en de  producten worden beter in de huid opgenomen. De huid wordt gladder en steviger en krijgt een frissere aanblik.