Swiss Color X-Remove

Verwijder ongewenste gepigmenteerde wenkbrauwen met de SC X-Remove-methode!

Wat als een permanente make-up niet is zoals het zou moeten zijn? Als de wenkbrauw geen mooie vorm heeft of de kleur verkeerd is gekozen? Met deze nieuwe product SC X Remove kunnen gepigmenteerde wenkbrauwen die niet meer kunnen worden gecorrigeerd, kan het permanent make-up worden verwijderd. Of het verwijderen van kleine tatoeage’s. Deze nieuwe verwijderingsmethode wordt alleen behandeld door een gecertificeerde specialiste.

De behandeling

Onze SC X-Remove-methode maakt een snellere verwijdering mogelijk dan een laserbehandeling en ook de kosten kunnen aanzienlijk worden verlaagd. Een ander voordeel is dat het aantal behandelingen veel minder is en dat de kleurpigmenten volledig kunnen worden verwijderd. Bovendien is onze methode zachter voor de huid, er blijven geen sporen van kleur in het lichaamssysteem achter (bijvoorbeeld in de lymfe) en het is minder pijnlijk dan de laser.

Het aantal behandelingen hangt af van de dichtheid van de kleurpigmenten in de huid, hoe vaker de wenkbrauw gepigmenteerd is, hoe vaker u de behandeling moet herhalen met de SC X-Remove-methode. Het maakt niet uit, welke pigmenten (merk, kleurtoon) zijn gebruikt en hoe oud de pigmentatie is.

SC X-Remove is het meest veilige methode van verwijdering van oude PMU-tatoeage.