MESO skinbooster

Een skinbooster behandeling is een injectable behandeling waarbij met zeer kleine injecties verschillende soorten werkzame stoffen in de huid worden geïnjecteerd. Hiervoor word ook vaak de term mesotherapie gebruikt.

De behandeling

Deze effectieve anti-aging behandeling bevat veel verschillende essentieel voedingsstoffen voor de huid. Zo bevat het hyaluronzuur, mineralen, aminozuren en belangrijke vitaminen. De skinbooster behandeling heeft als resultaat dat de huid er frisser en meer gehydrateerd uit gaat zien. Het helpt zo tegen fijne droogte lijntjes en grove poriën. Er bestaan specifieke skinboosters voor verschillende indicaties zoals hyperpigmentatie, acne littekens en donkere kringen onder de ogen. Deze behandelingen kunnen worden uitgevoerd op het gezicht, de hals, het decolleté, de handen en andere delen van het lichaam.

Skinbooster behandelingen zijn niet-invasief en worden meestal uitgevoerd als een reeks sessies over een periode van enkele weken of maanden. Om een goed resultaat te behalen wordt het aangeraden de skinbooster als kuur uit te voeren van minimaal 4 behandelingen.

Er zijn verschillende soorten skinbooster behandelingen beschikbaar, elk met hun eigen unieke voordelen en toepassingen. Een van de meest populaire behandelingen is Profhilo, een injecteerbare behandeling die bestaat uit hyaluronzuur en die de huid van binnenuit hydrateert en verstevigt.

Andere populaire skinbooster behandelingen zijn RRS (Regenerative Repair System) injectables, die specifieke ingrediënten bevatten die de huid van binnenuit voeden en herstellen, en mesotherapie, een behandeling waarbij een cocktail van voedingsstoffen, vitamines en hyaluronzuur in de huid wordt geïnjecteerd om de huid te voeden en te verjongen.

Als u overweegt om een skinbooster behandeling te ondergaan, is het belangrijk om een gekwalificeerde (en BIG geregistreerde) professional te raadplegen om te bepalen welke behandeling het beste bij uw individuele behoeften past. Met de hulp van een professional kunt u de behandeling kiezen die het beste bij u past en uw huid de optimale voordelen bieden.