Ontharing dmv DIODE laser

Besteedt u teveel tijd en geld aan het scheren, waxen, harsen of epileren van uw lichaamsbeharing? Permanant ontharen door middel van laser is dé oplossing om elke dag verzorgd voor de dag te komen.

De behandeling

Bij Studio Be Well werken we met behulp van de Diodelaser. De Diodelaser wordt ook wel de gouden standaard genoemd, en is de meest effectieve methode van permanente haarvermindering, geschikt voor alle huid en haar types.

Voordat we beginnen met de laserontharing testen we wat de ideale hoeveelheid laserenergie is en passen we de instellingen van de laser daarop aan. Tijdens de ontharing met laser draagt u een bril om uw ogen te beschermen. De behandeling duurt, afhankelijk van het te behandelen gebied, tien minuten tot ongeveer een uur.

Laserontharing kan zonder verdoving worden uitgevoerd. De meeste mensen ervaren de behandeling als enigszins pijnlijk. Sommige mensen beschrijven het alsof er een elastiekje tegen de huid tikt. Er is geen sprake van pijn na de behandeling, de huid kan hooguit wat gevoelig aanvoelen. Heeft u toch last, dan kunt u een paracetamol nemen of een koude kompres op de behandelde plek leggen.

Omdat het haar een ontwikkelingscyclus doorloopt, zijn er meerdere laserbehandelingen nodig. Voor een optimaal resultaat zijn er gemiddeld 6 tot 10 behandelingen nodig, met een interval van 4 tot 8 weken tussen de behandelingen. Dit is afhankelijk van het te behandelen gebied.