Cryolipolyse

Cryolipolyse is vet bevriezen waardoor je plaatselijk kunt afvallen zonder operatie. Een innovatieve en pijnloze behandeling die definitief vet verwijdert. Bij Studio Be Well in Stadskanaal verzorgen we deze cryolipolyse-behandelingen, met geavanceerde apparatuur en volop persoonlijke aandacht.

Veilig afslanken

Veilig afslanken op de plekken waar jij wilt, dat kan met cryolipolyse. Daarmee verwijder je vetcellen van jouw probleemzones, zoals buikvet, kinvet of vet op de rug of heupen. Het resultaat is blijvend en al zichtbaar binnen 3 tot 5 weken! Cryolipolyse wordt weleens vergeleken met liposuctie omdat je daarmee ook lokaal vet verwijdert. Toch is er een heel groot verschil tussen beide behandelingen. Zo is cryolipolyse geen operatie en er zijn geen chirurgische ingrepen in het lichaam. Er is ook geen verdoving nodig en na de behandeling kun je bijvoorbeeld direct weer aan het werk of naar je volgende afspraak.

Voor een optimaal resultaat is cryolipolyse uitermate geschikt in combinatie met een LPG endermologie behandeling en/of EMS spierstimulatie.