MESO hair

Meso hair is de nieuwste behandeling binnen het tegengaan van haaruitval én het herstellen van beschadigde en niet-actieve haarzakjes. Door het in de hoofdhuid in brengen van de MESO formule worden de haarzakjes en de omliggende huid gevoed met de benodigde vitaminen en mineralen voor hernieuwde en verbeterde haargroei. Daarmee behandelen we haaruitval én krijgt u een vollere en dikkere haarbos.

De behandeling

In ongeveer 40 minuten tot een uur is de behandeling afgerond en wordt de hoofdhuid nog zacht gemasseerd om de bloeddoorstroming nog de stimuleren. Afhankelijk van de vorm worden tussen de 6 en 8 behandelingen uitgevoerd. Hiervan zijn de eerste 4 wekelijks en de overige om de 2 weken.

Zowel mannen als vrouwen kunnen last krijgen van verschillende vormen van haaruitval en alopecia. Dit kan vanuit genetische aanleg zijn, maar ook haaruitval door stress, zwangerschap of hormonale schommelingen.

Bij Studio Be Well behandelen we alle vormen van haaruitval, mits de MESO behandeling in onze ogen resultaat gaat bieden. Om vast te kunnen stellen of een behandeling zinvol is plannen wij eerst een gratis en geheel vrijblijvende intake in.