Anti cellulite/ vet oplossende behandeling

Vet oplossende mesotherapie is een afslankbehandeling die het verlies van onderhuids vet ondersteunt. Wanneer de oplossing in het gebied wordt geïnjecteerd, worden de vetcellen in dat gebied vernietigd en afgevoerd door macrofagen (cellen in het lichaam reinigen die dode cellen) samen met urine en ontlasting.

De behandeling

Een Lipolyse behandeling oftewel vetoplossende injectable is een behandeling waarbij je de vetcellen oplost door vloeistof rechtstreeks in het onderhuidse vet van het lichaam te injecteren. De vet oplossende mesotherapie is ideaal voor de extra vetjes, zoals onder de kin en bovenarmen, waarvan gezegd wordt dat het vet moeilijk te verliezen is door bijvoorbeeld een dieet te volgen. Het heeft hetzelfde  effect als een lipo sculptuur maar zonder te opereren. Een vetoplossende behandeling met de mesogun heeft weinig downtime, oftewel je kan direct na de behandeling je dagelijkse werkzaamheden hervatten.

Aangezien vet oplossende mesotherapie wordt uitgevoerd met een ultrafijne naald,  is de uitvoer van de behandeling veilig .