LPG Endermologie

LPG endermologie is een intensieve massage met een apparaat dat de huid via zuiging omhooghaalt en afrolt, waardoor zowel de huid als het onderhuids bindweefsel stevig wordt gemasseerd. Deze vorm van masseren stimuleert de bloed- en lymfecirculatie, verbetert de toevoer van zuurstof en de afvoer van afvalstoffen. Daarnaast verhoogt het de vorming van elastine- en collageenvezels zodat de huid soepeler, steviger, gladder en gezonder wordt.

De behandeling

In de behandeling word je gemasseerd met een LPG-apparaat. Ter geleiding van de behandelkop van het apparaat draag je tijdens de behandeling een nylon LPG-pak, dat het lichaam bedekt.

LPG endermologie bestaat uit een kuur van 6 of 12 behandelingen. Hoeveel behandelingen je nodig hebt, hangt af van het doel en het aantal te behandelen gebieden. Om cellulite te verminderen zijn er tussen de 12 en 20 behandelingen nodig om een optimaal resultaat te bereiken.

We starten met 2 behandelingen per week. Na 6 tot 10 behandelingen zijn de eerste resultaten zichtbaar. Is het gewenste resultaat bereikt, dan is een onderhoudsbehandeling van 1 x per week (eventueel 1x per 2 weken) voldoende om dit resultaat te behouden.